Nu a spus că a fost violată la îndemnul tatălui și fratelui!

UPDATE: ora 19:00


Povestea tinerei de 17 ani care, în luna ianuarie, a fost pângărită de bărbatul de 32 de ani, din Pitești, se adâncește. După cum menționam anterior, oamenii legii s-au sesizat în urma unei postări pe o rețea de socializare realizată de o cunoștință a fetei.

Trist este că, deși minora suferise un șoc, fiind obligată de piteștean să întrețină relații sexuale cu acesta, nici acasă nu a găsit susținerea necesară.

Adolescenta nu a mers la poliție să reclame violul la îndemnul tatălui și fratelui ei. În momentul în care oamenii legii au deschis o anchetă încercând să afle ce s-a întamplat cu fata, minora a refuzat să dea declarație. În cele din urmă, victima a fost audiată și așa s-a aflat adevărul.

----------------------------------------------------------------

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Pitești, a ajuns după gratii pentru 24 de ore fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de viol.

CITEȘTE ȘI ... Bradu, Corbi, Dâmbovicioara și Bălilești - în scenariu roșu!

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 7 ianuarie, piteșteanul ar fi întreţiunt relaţii sexuale cu o minoră de 17 ani, împotriva voinţei sale. Polițiștii s-au sesizat în urma a unei postări pe o reţea de socializare, din partea unei persoane din cercul de cunoştinţe al victimei.

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 în școlile din Argeș | 15 elevi și 9 oameni din personalul didactic - pozitivi


Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.