Lacrimi și durere! Trupul neînsuflețit al lui Lucian va ajunge în România

Update 17 august

Trupul neînsuflețit al lui Lucian, tânărul în vârstă de 21 de ani, din Pitești, care și-a pierdut viața în SUA, după ce a căzut în gol în apropierea cascadei Vălul Miresei, va fi adus în țară pe 20 august. După aproape 3 săptămâni, se va întoarce pe ultimul drum la Pitești. 

„Cei ce doresc sa isi ia ramas bun de la Luci , o vor putea face marti si miercuri ( 20 si 21 august ) la capela Mavrodolu (langa Sucursala BCR ) sau joi 22.08, la Biserica din Gliganu de Sus, localitatea unde Lucian a copilarit si unde va avea loc procesiunea de inmormantare. Ai fost si vei ramane in sufletele noastre un om minunat, un exemplu ca in viata totul este posibil daca iti doresti cu adevarat si ne-ai demonstrat acest lucru”, a transmis unchiul tânărului.

Lucian și-a pierdut viața la finalul lunii iulie, în timp ce se afla în Parcul Național Yosemite din SUA, atunci când s-a cățărat într-o zonă periculoasă din apropierea cascadei Vălul Miresei.  Până acum, însă, trupul neînsuflețit al tânărului nu a fost adus în țară, din cauza costurilor ridicate de deplasare și repatriere.

 


Știre inițială

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Pitești, și-a pierdut viața, miercuri, în Statele Unite ale Americii. Lucian se afla în Parcul Național Yosemite atunci când s-a cățărat într-o zonă periculoasă din apropierea cascadei Vălul Miresei.

Tragedia a avut loc după ce piteșteanul s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Din nefericire, nu a putut fi salvat, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Lucian iubea natura și sportul, fiind membru al Asociației Zimbrul Carpatin din Pitești. Studia Cibernetica la Academia de Studii Economice din București.

Până acum, însă, trupul neînsuflețit al tânărului nu a fost adus în țară, din cauza costurilor ridicate de deplasare și repatriere. Familia lui Lucian cere ajutor oamenilor cu suflet mare, care pot dona bani.