Piteşti Mall dedică acest week-end pasionaţilor de stil

Magazinele din Piteşti Mall vor aduce mai aproape de piteşteni cele mai noi piese vestimentare din noile colecţii de vară. Costume de baie, ţinute de plajă, rochii vaporoase, tricouri şi pantaloni scurţi, definite prin calitatea materialelor naturale şi croielile versatile, sunt propunerile brandurilor pentru clienţii pasionaţi de modă.
În cadrul prezentării de modă, care va începe sâmbătă la ora 18.00, vor defila pe catwalk propuneri de ţinute ale magazinelor din Piteşti Mall, cei prezenţi la eveniment având ocazia să admire trendurile sezonului estival destinate bărbaţilor, femeilor şi copiilor, prin combinaţii de piese marca Poema, Jolidon, Gatta, Kenvelo, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Hervis, Adidas, Benvenuti, Deichmann şi La Scarpa.
Animat de invitatul special – Liviu Vârciu, show-ul care îmbină muzica, moda şi lifestyle-ul va aduce în lumina reflectoarelor piese vestimentare şi accesorii în vogă din colecţiile de vară ale unor branduri de top, pe care clienţii le pot regăsi numai la Piteşti Mall.
După ce vor admira noile tendinţe din această vară, clienţii Piteşti Mall vor putea face sesiuni de cumpărături pe acordurile latino ale celor mai frumoase melodii interpretate live de Pepe. Solistul va încinge atmosfera după prezentarea de modă cu cele mai populare cântece ale sale.

⇒Premii: cumpărături de 500 lei pe zi

Pitești Mall organizează în această perioadă o campanie care premiază clienții fideli în fiecare zi, de luni până vineri. Centrul comercial îi răsplătește pe cei care fac cumpărături cu sesiuni de shopping de 500 de lei pe zi. Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la această campanie este să faceți cumpărături de minim 200 de lei din magazinele din Pitești Mall și să mergeți la Biroul de informații aflat la parterul centrului comercial unde veți completa un talon de participare la campanie.
 Pentru atingerea sumei de 200 de lei puteți cumula până la trei bonuri de cumpărături din aceeași zi. Astfel, aveți șansa de a câștiga unul din premiile acordate zilnic, de luni până vineri, care constau în sesiuni de cumpărături în valoare de 500 de lei din magazinele participante la  campanie: Adidas, La Femme, Strike Mania, Kids Mania, Yves Rocher, Deichmann, Benvenuti, Pizza Bonita, KFC, Alb și Negru, Rinascenti, Kendra, Kultho, B&B Collection, Splend’or, Claire’s, Motivi, Gatta, Kallia, Hervis, C&A, Mondex, Salad Box, Lee Cooper, Kenvelo, Timeout, Tom Tailor, Fanylux, Bigotti, Braiconf, Otter, Aldo, Bijuteria Teilor, Musse, Flormar, Plusoptic, Ice Flower, Secret Café, Da si Nu, Subway şi Poema.

⇒Copiii au program şi sâmbătă şi duminică la Piteşti Mall

Nici copiii nu au fost uitaţi de reprezentanţii Piteşti-Mall, care le-au pregătit două zile de evenimente speciale. Sâmbăta de poveste începe la ora 16.00, cei mici fiind invitaţi să se distreze alături animatori, se vor picta pe faţă şi vor primi cadouri. Duminică, tot de la ora 16.00, copiii vor putea urmări piesa de teatru “Scufiţa roşie”, o poveste clasică foarte îndrăgită de cei mici şi de părinţi. Muzica, textul original, mascotele şi personajele vor face deliciul publicului. La atelierul de creaţie, cei mici vor putea să-şi personalizeze soarele realizat din ipsos, pe care îl vor lua ca amintire acasă. La final, toţi copiii se vor picta pe faţă şi vor primi cadou baloane modelate.

Mai multe detalii găsiți pe www.facebook.com/pitestimall și pe www.pitesti-mall.ro.