ARGEŞENI CU INIMĂ MARE! Mobilizare pe Facebook pentru cazurile sociale

Se întâmplă și lucruri frumoase în Pitești datorită unor oameni inimoși care reacționează atunci când vine vorba de fapte bune. Fie că am fost în preajma sărbătorilor pascale sau de iarnă, fie în prag de început de an școlar, prietenii virtuali de pe cea mai mare rețea de socializare din lume, Facebook, nu doar au publicat poze sau și-au dat check-in-uri în diferite locații, ci au contribuit și la bunăstarea semenilor.

Ceea ce vrem să scoatem în evidență, este faptul că într-un grup de Facebook din Pitești, de 35.000 de utilizatori, numit (PITEȘTI AREA), al cărui profil este exclusiv de vânzări, administratorul a reușit să sensibilizeze și să realizeze lucruri frumoase.

CITEŞTE ŞI ... S-A DECIS! O nouă zi nelucrătoare pentru români

În preajma sărbătorilor pascale din acest an, membrii grupului s-au mobilizat și au strâns jucării și hăinuțe pe care le-au donat unei familii din Pitești. Printre cei care au donat se numără și cei de la Jumbo și Auchan. Cei patru copii au fost foarte bucuroși când și-au primit cadourile de la cei care au avut această inițiativă. Nu a fost singura dată când oamenii s-au mobilizat pentru a ajuta familii nevoiaşe. De-a lungul timpului, mulţi copii au fost surprinşi de aceste lucruri mărunte, dar totuşi cu o însemnătate atât de mare pentru ei. De asemenea, utilizatorii grupului au încercat să ajute și persoanele care sunt diagnosticate cu boli grave și care au nevoie de medicamente.

Marius Alexandru Ioana, administratorul PITEȘTI AREA, dorește să mulțumească membrilor grupului și colegilor pentru implicarea lor și promite că pe viitor va demara și alte campanii de ajutorare. Totodată, sunt aşteptaţi şi alţi oameni să se implice în aceste campanii, pentru că nu este de ajuns doar să ne manifestăm părerile de rău pentru suferinţa lor, ci trebuie să ajutăm, dacă putem.