Piteşteanul Cristian Sîrbu - desemnat cel mai bun kinetoterapeut din Marea Britanie în 2019

Săptămâna trecută, în Marea Britanie, s-a desfăşurat Concursul Naţional de Masaj 2019. Un piteştean a câştigat marele premiu, fiind desemnat cel mai bun kinetoterapeut din Regatul Unit, pentru anul 2019. Este vorba de Cristian Sîrbu. Acesta nu a fost singur în competiţie, alături de el fiind şi fratele său geamăn George Sîrbu, cei doi reprezentând propria companie de profil, pe care şi-au fondat-o în Londra, Infinite Balance. Ca mesaj, după ce şi-a adjudecat premiul, Cristian Sîrbu a ţinut să mulţumească celor care l-au sprijinit pentru a atinge această performanţă. „Sunt aici mulţumită lui George! El este mentorul meu. Este absolut incredibil să ai un frate geamăn atât de inspiraţional. De asemenea, şi datorită lui Marius, care este maestrul yoga şi ne ajută cu ponturi despre meditaţie şi, bineînţeles, mulţumită lui Carmen, sufletul familiei.”, a subliniat acesta. 

CITEȘTE ȘI ... Poliţia Română, noi lămuriri despre folosirea telefonului la volan

Juriul a fost format din 14 directori ai prestigioaselor şcoli londoneze şi internaţionale din domeniu. Cristian Sîrbu s-a duelat cu renumiţi reprezentaţi ai celor mai mari companii medicale  din Marea Britanie, englezi, belgieni, thailandezi  şi chinezi. Obţinerea premiului I îl propulsează pe piteşteanul Cristian Sîrbu în competiţia europeană, care va acea loc în Italia, în 2020.

Gemenii Cristian şi George Sîrbu au luat drumul străinătăţii de la 17 ani, scopul lor principal fiind acela de a îşi perfecţiona limbile străine cunoscute. Sunt vorbitori de engleză, franceză, greacă şi italiană. De 5 ani sunt stabiliţi în Londra, unde şi-au găsit şi menirea. În Anglia, lucrează de 5 ani şi s-au format ca  kinetoterapeuţi. Drumul lor nu a fost unul uşor. Au investit peste 30.000 lire în facultăţi şi studii în domeniu, învăţând de la profesori prestigioşi din America, Polonia, Italia şi Germania, printre dascălii lor fiind team lideri la Jocurile Olimpice, Baletul Royal, echipe din Prima Liga Engleză. Pentru a-şi defini tehnicile de terapie, s-au  specializat continuu, urmând cele mai complexe şi importante cursuri în domeniu. Familia lor este în ţară, cei doi fiind foarte legaţi de sora mai mare, Carmen Rădulescu, un cunoscut designer din Piteşti, care semnează creaţiile atelierului Fashion Concept.

 

Sursa: saptamanalul ancheta