Piteşteanul Adrian Ungur s-a calificat în finala Comesad BCR Open

UPDATE

Tenismanul piteştean Adrian Ungur s-a calificat în finala turneului futures de la Pitești, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce l-a învins pe francezul Geoffrey Blancaneaux, principalul favorit, cu 6-4, 5-7, 6-2, în semifinale. Adrian Ungur va juca finala contra argentinianului Hernan Casanova,duminică, de la ora 12.30, pe terenul central al bazei sportive de la CS Comesad.

Sâmbătă, 5 august, începând cu ora 17.30, este programată cea de-a doua semifinală  la simplu din cadrul Comesad BCR Open. Piteştenii  sunt aşteptaţi în număr mare la baza sportivă Comesad, aflată la capătul de sus al scărilor de la „Zinca” pentru a-şi susţine favoritul, şi asta pentru că în cadrul acestei importante partide  tenismanul piteştean Adrian Ungur îl va întâlni pe favoritul numărul 1, francezul Geoffrey Blancaneaux.

Deja se cunoaşte primul finalist de la Comesad BCR Open, acesta fiind argentinianul Hernan Casanova, care a câştigat de dimineaţă prima semifinală. La scorul de 5-3, acesta a beneficiat de retragerea bulgarului Alexandar Lazarov, care ieri a suferit o entorsă la gleznă în timpul meciului cu Dragoş Dima. Lazarov a rezistat doar 27 de minute în aceasta confruntare, accidentarea suferită în sferturi forţându-l să se retragă!

Citeşte şi... Pandurii s-au blocat la poarta închisă a stadionului!
Aseară a avut loc finala la dublu, câştigată în trei seturi de perechea Bogdan Apostol (România) - Dragoş Madaras (Suedia), scor 1-6, 6-3, 11-9.  

Comesad BCR Open a ajuns la cea de-a V-a ediţie, care este dotată şi cu cele mai mari premii - 25.000 de dolari. Turneul face parte din calendarul oficial al ITF (Federaţia Internaţională de Tenis).