Piteşteanul Adrian Ungur debutează astă-seară la Comesad BCR Open

Unul dintre cei mai buni tenismani ai Argeşului din toate timpurile, Adrian Ungur joacă astăzi primul său meci în cadrul turneului ITF de la Piteşti, Comesad BCR Open.
Favorit numărul 3 al competiţiei dotate cu premii în valoare de 25.000 de dolari, la cei 32 de ani ai săi tenismanul piteştean (locul  421 ATP) îl va înfrunta în meciul său de debut pe italianul de 26 de ani Eros Siringo (numărul 994 mondial). Meciul este programat să se desfăşoare pe terenul central al Bazei Sportive Comesad, din Piteşti, în această seară, nu înainte de ora 18.00.

Adrian Ungur a înregistrat cel mai bun moment al carierei sale în 2012, când a ajuns pe poziţia 79 în clasamentul ATP. De-a lungul timpului, a câştigat din tenis premii în valoare de aproape 1 milion de dolari şi a jucat contra unora dintre marile glorii ale tenisului, precum Roger Federrer, Novak Djokovic sau Grigor Dimitrov.

Citeşte şi... ÎN ARGEŞ! Turneu mondial de tenis la baza Star
Turneul Comesad BCR Open se desfăşoară până pe data de 6 august, la baza sportivă CS Tenis Comesad, situată în capătul scărilor de la „Zinca”, pe Aleea Petrochimiştilor. Zilnic, intrarea este gratuită pentru spectatori, capacitatea bazei sportive fiind de 400 de locuri, iar cei care vor fi prezenţi vor primi şi bilete de participare la tombolă, cu excepţia zilelor în care au loc finalele, respectiv 4 şi 6 august. Premiile vor fi oferite de Arsis şi constau în 6 smartphone-uri de ultimă generaţie, 3 la finala de dublu şi 3 la finala de simplu, cu condiţia ca cei nominalizaţi la extragere să fie prezenţi în public la finale.