Piteşteancă moartă în accident la Vama Giurgiu

O femeie de 44 de ani din Pitești a fost acroşată astăzi, în jurul orei 13.20, de o autoutilitară la Vama Giurgiu. Potrivit presei locale, accidentul s-a produs chiar în vamă, în apropiere de benzinăria Petrom, pe sensul de ieșire din țară. Potrivit informaţiilor prezentate de presa din Giurgiu, piteşteanca ar fi fost lovită de o maşină condusă de un cetăţean bulgar, după ce femeia  s-ar fi angajat în traversarea străzii neregulamentar.

CITEŞTE ŞI... Accident de motocicletă la Mărăcineni

Imediat, la fața locului a ajuns o ambulanță și medicii i-au acordat primul ajutor femeii. Impactul a fost violent și victima a suferit răni grave, fiind transportată în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Timp de aproape cinci ore medicii s-au luptat să-i salveze viaţa, însă piteşteanca de doar 44 de ani a pierdut bătălia cu moartea, rănile suferite fiind prea grave.

„O autoutilitară, condusă de un cetățean bulgar, a acroșat o femeie, de 44 de ani, din orașul Pitești, judeţul Argeş, care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc neregulamentar”, a precizat Emanuela Sârbu, purtător de cuvând al IPJ Giurgiu.

 

Polițiștii fac verificări pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

 

FOTO: Giurgiuveanul.ro