Piteşteanca Mădălina Bellariu se pare că i-a furat inima lui Răzvan de la matinalul Antenei 1

Publicaţiile mondene din Capitală o prezintă pe actriţa piteşteancă Mădălina Bellariu drept bruneta care i-a furat inima lui Răzvan Simion, partenerul de matinal al lui Dani Oţil, din emisiunea de dimineaţă de la Antena 1.

Mădălina Bellariu a intrat în atenţia publicului român după ce a apărut într-o scenă alături de Jude Law, în serialul „Tânărul papă”. Acum, piteşteanca face parte din distribuţia serialului „Sacrificiul” difuzat de Antena 1 şi, în această calitate, bruneta a fost invitată în repetate rânduri pe platorurile matinalilor. De fiecare dată, discuţiile sunt duse de Dani Oţil în aceeaşi zonă, încercând să semnalizeze faptul că partenerul său de platou o simpatizează. 


Răzvan Simion s-a despărţit de curând de artista Lidia Buble, fiind astfel disponibil pentru implicarea într-o nouă relaţie. Monica Bellariu Ion este din Piteşti, iar şcoala de actorie a urmat-o la Londra. Deşi a apărut în mai multe filme şi videoclipuri muzicale, rolul care i-a adus notorietate rămâne cel din „Tânărul papă”.