Pirande săltate de polițiști. Au dat lovitura într-un autobuz din Pitești

Ieri, prin Serviciul de Urgență 112, polițiștii piteșteni au fost semnalați de către un bărbat din Vâlcea că a fost victima unui furt.
Aceasta se deplasa cu un mijloc de transport în comun în Pitești, când a sesizat că a rămas fără portofel.

CITEȘTE ȘI ... De marți se pot înmatricula vehicule și la Câmpulung!


Polițiștii Secțiilor 2 și 3 Poliție Pitești s-au mobilizat,  iar în scurt timp au fost identificate patru femei, toate din Băiculești, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări. Din verificări s-a stabilit că trei dintre acestea, cu vârste cuprinse între 23 și 52 de ani, ar fi participat efectiv la comiterea faptei.

CITEȘTE ȘI  ... Le-a ars apartamentul de la un televizor defect! Pisica familiei a pierit


Portofelul care conținea acte și suma de 200 de lei a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. Vâlceanul nu a depus plângere, împăcându-se cu pirandele care l-au lăsat fără bani. Totuși, hoațele nu au scăpat nepedepsite. Oamenii legii le-au sancționat cu 4000 de lei.

 

 

IPJ Argeș vă recomandă!

Acordați o atenție sporită bunurilor dumneavoastră. Evitați să vă înghesuiți și nu permiteți să fiți înghesuiți, iar în cazul în care vă simțiți înconjurat de persoane dubioase, căutați să vă schimbați locul.
 Supravegheați în permanență copiii, în cazul în care vă însoțesc, și țineți bagajul în fața duneavoastră.
Păstrați banii și obiectele de valoare în buzunarele interioare ale hainei.
Pe întreaga durată a deplasărilor, nu țineți portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele exterioare fără fermoar, pentru că reprezintă o țintă a hoților, dar și datorită riscului de a le pierde.