Petrecere întreruptă de polițiști la Ștefănești! S-au dat amenzi și avertismente!

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni, atât independent, cât și în sistem integrat, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Covid-19.

Deși acțiunile au avut în special un caracter preventiv, au existat și situații care au impus sancționarea celor ce nu au respectat prevederile legale.

Astfel, sâmbătă,  27.03.2021 în jurul orei 16.00, în urma unei sesizări, jandarmii argeșeni împreună cu polițiști din cadrul Poliției Ștefănești s-au deplasat la locuința unei pesoane din orașul Ștefănești, unde avea loc o petrecere privată. 

La fața locului, au fost găsite aproximativ 20 de persoane, care sărbătoreau ziua de naștere a unui minor.

Organizatorul petrecerii a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020, art. 65, litera l. De asemenea, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei și 12 avertismente scrise, participanților la petrecere. 

Tuturor li s-a pus în vedere importanța respectării măsurilor de protecție individuală pentru limitarea riscului de răspândire a virusului Covid-19.