Petrecere de botez întreruptă de polițiști în Argeș! Organizatorul amendat!  | Sursa Ta


În ultimele 48 de ore, un eveniment privat a fost întrerupt, iar patru persoane care nu respectau măsura carantinării la adresa aleasă au fost identificate și sancționate de polițiști.

221 de societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. 

Au fost verificate, în total, 2.310 persoane şi 255 de mijloace de transport în comun.

CITEȘTE ȘI... Valeriu Gheorghiță și-a vaccinat verișoara la Izvoru! Imagini emoționante

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.500 de lei, astfel:

-65 de sancțiuni, în valoare totală de 2.500 de lei, au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție;
-patru sancțiuni, în valoare de 4.000 de lei, unor persoane care nu au respectat măsura izolării/carantinării;
-o sancțiune, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a organizării unei petreceri private.

Exemplu:

Ieri, 22 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au fost sesizați cu privire la faptul că, un eveniment privat (botez) se afla în desfășurare pe raza localității Godeni.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

CITEȘTE ȘI... (VIDEO) O mașină a luat foc în timp ce aștepta la semafor!

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma verificărilor, organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, totodată fiind identificate și 12 persoane care au luat parte la eveniment, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

Foto descriptiv.