Petrecere cu scandal în lumea interlopă din Piteşti

Petrecere cu ștaif în lumea interlopă din Pitești, organizată în urmă cu două săptămâni la un restaurant aflat aproape de intrarea în oraș. Evenimentul la care și-au dat întâlnire cei mai de temut interlopi din orașul nostru și din București a fost prilejuit de un botez organizat de Alexandru Bloju, fost sportiv piteştean acuzat cu ceva vreme în urmă de proxenetism, în același dosar în care era săltat de oamenii legii și cunoscutul Vader.

Vasy Mustață zis Anchetă a fost cel care a stârnit scandalul


Cum spuneam, la petrecerea cu pricina au participat nume celebre în lumea interlopă, a căror prezenţă a fost de altfel salutată în cadrul evenimentului prin ridicarea în picioare a tuturor invitaților, aşa cum s-a întâmplat atunci când în sală a intrat Roșca din clanul Sportivilor, Petre Geamănu zis „Împăratul lumii” sau „Pian”, reprezentant al clanului Duduianu.

Numai că distracţia interlopilor prezenți la chef avea să fie tulburată de Vasy zis Anchetă, reprezentant de frunte al clanului Mustață, de pe plaiuri argeșene. Cel mai probabil, aflat sub influența licorilor lui Bachus şi ceva mai prost de gură, acesta a început să facă miștouri și să adreseze cuvinte nepotrivite unora dintre invitații prezenți la chef. Ghinionul său a fost acela că a făcut glume proaste la adresa lui Petre Geamănu, lider al lumii interlope din București. Deși Geamănu nu a intervenit personal ca să îl potolească pe „Anchetă”, de liniștirea lui au avut grijă băieții din „brigada” condusă de el. Conform celor prezenți la petrecere, Vasy Anchetă a fost condus de gașca lui Geamănu afară, unde ar fi primit un „tratament special” pentru starea de agitaţie de care suferea, iar petrecerea a continuat fără alte evenimente, până spre dimineață. 

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta