DISEARĂ! Petrece un Crăciun de neuitat la EMIR PAȘA!

În seara de Crăciun, duminică, 25 decembrie, de la ora 18:00, restaurantul Emir Pașa vă invită la un super party! Vă așteaptă multe surprize, promoții și băuturi gratis. Artista Anișoara din Pitești va întreține atmosfera și vă va încânta cu vocea sa. Intrarea va fi liberă.

Pentru rezervări sunați la: 0735 063 063


Restaurantul Emir Pașa vine in intâmpinarea Piteștenilor cu o bucatarie tradițională turcească, ce este una dintre cele mai renumite și apreciate din lume. Este singurul restaurant cu specific turcesc din oraș unde puteți savura delicioase preparate , printre care: salata fatoush, cacik (supa de iaurt), kabab si shaorma autentică, Iskender kebap, costițe de berbecuț, deserturi specific, precum si lipii calde, pregatite in bucataria proprie.
Așteptările pe care le aveți, față de măncare și ambient, precum si față de calitatea servirii, cu siguranță vă vor fi implinite și veți reveni, cu drag, de fiecare dată.


Incă o surpriză cu care restaurantul Emir Pașa vine către dumneavoastră este LIVRAREA LA DOMICILIU!
Sunteți ocupați, vă grăbiți, nu aveți timp să luați masa in oraș … acum nu mai este nicio problemă! Sunați la 0735 063 063 și in cel mai scurt timp, delicioasele preparate ale restaurantului Emir Pașa vor sosi la ușa dumneavoastră!