Petiție! Părinții cer schimbarea condițiilor de la secția de Neonatologie a Spitalului Județean Argeș!

Părinții și viitorii părinți au lansat petiția ”Dreptate pentru Denis”, prin care se cere schimbarea condițiilor de la secția de Neonatologie a Spitalului Județean Arges.

O șansă la viață pentru copii nostrii!

”Semnați petiția și astfel să schimbăm condițiile din Neonatologie a Spitalului Județean Arges,să cerem o șansă la viață a bebelușilor care vin pe lume.Sa facem dreptate micuțului Denis care a murit în sectia de neonatologie de la Spitalul Județean Argeș din cauza infectiilor și a neglijenței medicilor și asistentelor.”, este mesajul petiției.

Campania este inițiată de Mădălina Badea.

Reamintim că în data de 3 martie, Denis Ștefan s-a născut la Maternitatea Spitalului Judeţean Argeş şi a primit nota 9 când a venit pe lume, cea mai mare care se poate acorda la o naştere prin cezariană. A stat foarte puţin la pieptul mamei, pentru că ea era extenuată după operație. Două zile mai târziu, Denis a plecat printre îngeri, trupul său firav fiind răpus de pneumonie, la numai 40 de ore de la naştere. Copleşiţi de durere, părinţii îşi caută acum dreptatea, acuzând personalul de la Neonatologie că, din cauza neglijenţei şi a mizeriei, le-a îmbolnăvit şi ucis copilul.

Accesați aici petiția!