Pesediștii din teritoriu amenință că fac Bum! diseară! Înregistrări audio cu oameni amenințati să-și pozeze buletinul de vot!

Pesediștii din teritoriu amenință că fac Bum!” diseară! Înregistrări audio cu oameni amenințati să-și pozeze buletinul de vot!

Nervi  întinși la maxim în PSD Argeș în ziua în care reprezentanții partidului din teritoriu urmează să își aleagă conducerea.

Mai mulți dintre cei care urmează să voteze s-au revoltat deja la această oră după ce presiunea constantă pusă asupra lor a atins, se pare, cote maxime materializate în amenințări. Astfel, dincolo de campania de lobby susținut desfășurată în teritoriu, se pare că multora dintre cei care urmează să voteze li s-a cerut imperativ să fotografieze buletinul de vot în paralel cu cartea de identitate. Și nu cu titlu de rugăminte.

Amenințările pe care le reclamă pesediștii ar viza fie concedierea lor de la diverse locuri de muncă, fie nevalidarea intențiilor lor de candidatură la viitoarele alegeri locale. Inițial, zvonul a vizat câteva situații punctuale după care oamenii au vorbit între ei și, punându-le cap la cap, au ajuns în punctul în care se anunță o implozie fix în timpul alegerilor la care sunt invitați și așteptați liderii centrali ai partidului. Două înregistrări audio care surprind astfel de amenințări și condiții puse votanților de astăzi circulă deja pe o rețea de whats-app internă la pachet cu ideea de difuzare către presa locală și națională.

Ceea ce părea a fi o zi de limpezire a competiției interne în ideea de reformare a partidului și pregătire a acestuia pentru un an greu electoral se anunță o nouă piatră de gât și o nouă lovitură de imagine pentru pesediștii  și așa avariați la nivel de încredere în partid.

Revenim cu detalii pe parcursul întregii zile, detalii privind desfășurarea unei competiții interne în care lucrurile au luat-o razna.