Persoane dispărute- găsite de polițiștii argeșeni


Doi argeșeni au dispărut de acasă, în cursul zilei de miercuri, situații care au fost rezolvate de către polițiști în aproximativ o jumătate de oră de la momentul sesizărilor.

În primul caz, un bărbat din Suseni a anunțat polițiștii din comuna Rociu, în jurul orei 18:30, că socrul său, în vârstă de 80 de ani, nu a mai revenit acasă după ce dimineața plecase cu animalele la păscut.

Bărbatul a fost găsit după o jumătate de oră de către oamenii legii, în sprijinul cărora s-au alăturat și locuitorii din comuna Rociu. Din fericire, bătrânul a fost găsit teafăr și nevătămat.

Cea de-a doua sesizare a fost făcută în jurul orei 23:00 de către un bărbat de 44 de ani din Pitești care s-a prezentat la sediul Secției 2 Poliție și a relatat că sora acestuia de 45 de ani, care este cunoscută cu probleme medicale, a plecat de acasă în jurul orei 11:00. De atunci, niciun membru al familiei nu a mai reușit să dea de urma ei.  Astfel, fratele acesteia a cerut ajutorul autorităților, temându-se de ce era mai rău.

Polițiștii s-au mobilizat și au reușit să o găsească cu rapiditate pe femeie, în jurul orei 23:30. Acesta se afla în centrul municipiului. Din verificări, s-a stabilit că nu a suferit vătămări și nu a fost victima vreunei infracțiuni.