Bărbatul rănit la o fabrică din Curtea de Argeș a intrat în sala de operație!   | Sursa Ta

Accident grav de muncă petrecut în urmă cu puțin timp la Curtea de Argeș.

Din informații aflăm faptul că o persoană a fost prinsă într-un utilaj, la o fabrica de electrocasnice. 

CITEȘTE ȘI... Argeș - A intrat cu mașina într-un șanț! O tânără de 20 de ani rănită

Posibil ca bărbatul să fie grav rănit.

„Sesizare persoană prinsă într-un utilaj, la o fabrica de electrocasnice. Posibil grav” precizează reprezentanții IPJ Argeș.

 

UPDATE ora 10:00

Din primele verificări, ar fi vorba despre un bărbat, de aproximativ 43 de ani, angajat al fabricii, care este resuscitat de echipajele medicale sosite la fața locului.

 

UPDATE ora 11:00

Bărbatul a fost transportat la spital, unde prezenta semne vitale slabe.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

„Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a precizat IPJ Argeș.

 

UPDATE ora 11:20

Pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Curtea de Arges, pentru extragerea unui bărbat prins într-un utilaj al unui operator economic din zonă. 

Bărbatul a fost găsit de salvatori fără funcții vitale și extras din utilaj. Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare, ulterior continuându-le alături de un echipaj al SAJ. 

După eforturi susținute ale personalului medical, funcțiile vitale ale bărbatului cu vârsta de 43 de ani au fost restabilite.

Acesta este transportat la spital cu ambulanța SMURD de către un echipaj mixt SMURD SAJ. 

„Pacientul este suspicionat cu leziuni interne în zona gâtului și în zona pieptului” au precizat reprezentanții ISU Argeș.

 

UPDATE ora 11:30

„Pacientul a fost adus la spital în stare critică, acesta a fost intubat și stabilizat apoi a intrat în sala de operație”, a precizat Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt a Spitalului Județean Argeș.

 

 

 

 

 

 

 

Foto descriptiv