(video) Liber după ce a lăsat o femeie să moară înecată

UPDATE 16 OCTOMBRIE, ORA 15:40

Bărbatul de 36 de ani, din Dâmbovița, va fi cercetat sub control judiciar.

UPDATE 16 OCTOMBRIE, ORA 12:30

Acesta este barbatul care intr-o noapte, la jumatatea lunii august, s-ar fi aflat intr-o masina care a cazut in lacul Ciupa din Arges, in apropiere de autostrada A1.  Trupul femeii a fost zarit plutind pe luciul apei si ulterior a fost gasita si masina, pe fundul lacului.

Reamintim că in urma anchetei, s-a descoperit ca femeia avea un ordin de protecţie emis de instanţă împotriva soţului. De aceea sotul ei, cu care era in procedura de divort, a fost principalul suspect pana sa se dovedeasca faptul ca acesta avea un alibi solid. In urma investigatiilor facute in ultima luna s-a descoperit ca femeia nu a fost singura in masina.

Barbatul a fost retinut. Si asta pentru ca nu ar fi acordat ajutor și nu ar fi sesizat autoritățile în momentul în care femeia de 44 de ani a căzut cu masina in lac.

Victima lucra la un local de pe autostradă şi locuia la părinţii săi la Negraşi, în Arges.

UPDATE 16 OCTOMBRIE

Se face lumină în cazul morții suspecte din luna august! Un bărbat de 36 de ani, din Morteni, Dâmbovița a fost reținut de polițiștii Formațiunii Investigații Criminale Topoloveni. Acesta este bănuit că pe 19 august ar fi lăsat-o pe femeia de 44 de ani din comuna Negrași să moară înecată într-un lac de pe raza localității Ciupa din județul Argeș, după ce aceștia ar fi căzut cu mașina în lac.

Omul ar fi reușit să iasă din apă fără ajutor, iar apoi ar fi plecat. Bărbatul nu a anunțat autorițățile și nici nu ar fi acordat ajutor victimei: „La data de 19 august a.c., acesta nu ar fi acordat ajutor și nu ar fi sesizat autoritățile abilitate în momentul în care o femeie, de de 44 de ani, din Morteni, județul Dâmbovița a căzut accidental cu autoturismul într-un lac de pe raza localității Ciupa, județul Argeș”, transmit oamenii legii.

Bărbatul susține că ar fi avertizat femeia care se afla la volanul mașinii, că circula cu foarte mare viteză, dar potrivit acestuia, victima nu ar fi vrut să încetinească.

Rămâne ca oamenii legii să stabilească cu exactitate în ce circumstanțe s-a petrecut tragedia și dacă bărbatul din Dâmbovița spune adevărul.

UPDATE:

Femeia găsită fără viață în această după amiază avea 44 de ani. Locuia în comuna Negrași, dar era de origine din județul Dâmbovița. Ultima dată când a fost văzută în viață a fost în ziua de sâmbătă.
Femeia era divorțată, deținând un ordin de protecție împotriva fostului soț.

Astăzi, un trecător a zărit un cadavru plutind pe luciul apei. Inițial, acesta a crezut că este vorba despre un bărbat. A alertat autoritățile, care au descoperit că trupul neînsuflețit era al unei femei. Pe corpul acesteia nu existau urme de violență.

La câtiva metri au fost observate urme de roți, dovedindu-se la final că femeia plonjase în apă cu autoturismul pe care îl conducea. A reușit să iasă din mașină, dar nu a mai ajuns la mal.

Aceasta lucra în apropierea lacului unde a fost găsită, la un restaurant.

UPDATE:

In urma cu putin timp, pompierii au reusit sa scoata autoturismul din apa. În această situație se ia în calcul și varianta că femeia ar fi căzut cu mașina în lac, a reușit să iasă din autoturism, dar nu să și ajungă la mal.

UPDATE:

Politistii iau in calcul și varinata că femeia ar fi ajuns in apa cu tot cu mașina pe care ar fi consus-o. La aceasta oră, autoturismul este căutat în apă.

 

UPDATE:

Alaturi de cadavrul femeii, in apa, a fost gasita si geanta acesteia. Conform documentelor, este vorba de o femeie ce avea 45 de ani, din Dambovita. Anchetatorii nu exclud nicio varianta cu privire la cauza mortii: sinucidere, crimă sau accident.

CITEȘTE ȘI ... A violat o tânără în centrul Piteștiului!

Persoana, o femeie, a fost scoasa din apa de catre pompieri. Este decedata, se pare de mai multe zile, dar acest lucru va fi stabilit cu certitudine in urma necropsiei. Politistii continua cercetarile in acest caz.

 

Pompierii si un echipaj medical se deplaseaza pe A1, la km 80, zona Ratesti, acolo unde o persoana s-a inecat intr-un lac. 

CITEȘTE ȘI ... Copilul în stop cardio respirator, readus la viață! Va fi dus la Pediatrie

Potrivit celui care a sunat la 112 sa solicite ajutor, persoana este decedata. Momentan nu se stiu detalii despre producerea incidentului.