(video) Tragedie în familia fostului director de la Marie Curie. Soțul găsit ars de viu într-o casă din Argeș

UPDATE, 19 aprilie, ora 13:00

Bărbatul găsit carbonizat în locuința sa din comune Brăduleț este soțul profesorului universitar doctor Mihaela Bălgrădean, şeful secţiei nefrologie şi fost director al Spitalului „Marie Curie” din Bucureşti.


Dan Manu, șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate

”În aceste momente dramatice sunt alături de doamna profesor universitar doctor Mihaela Bălgrădean, șeful secției de Nefrologie de la Spitalul Marie Curie din București. Dezastrul care a avut loc în locuința familiei din localitatea Brăduleț lasă un gol imens în sufletul domniei sale.
Sincere condoleante!”
 

----------------------------------------------------------------

 

 

Un bărbat a ars de viu în propria locuință în urma unui incendiu produs într-o casă din comuna Brăduleț. Flăcările au cuprins mare parte din imobil, arzând generalizat pe o suprafață de 60 de mp, iar bărbatul de 74 de ani, din București, nu a mai putut ieși în curte.

CITEȘTE  ȘI ... (video) A fost făcută autopsia! Dan Manu: ”A fost moarte violentă, asfixiat”

Potrivit reprezentanțiilor ISU Argeș, incendiul a fost anuntat, în această după-amiază, la numărul unic de urgență 112. Pompierii chemați la fata locului au reușit să stingă flăcările care au distrus casa , dar nu au mai putut sa-l salveze pe proprietarul imobilului. Cadavrul acestuia a fost gasit carbonizat în interiorul casei.

Cauza incendiului este cel mai probabil coșul de fum deteriorat.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.