Permise suspendate în Argeș! S-a modificat programul de susținere a testării ...

Începând din această săptămână, intră în vigoare modificarea programului de testare a persoanelor în vederea reducerii perioadei de suspendare, susținute la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Astfel, în urma schimbărilor legislative, la IPJ Argeș a fost suplimentat programul de testare, fiind introdusă o nouă zi. De acum, testarea va putea fi susținută și în ziua de miercuri a săptămânii, începând cu ora 10:00.

„Reamintim că persoanele care doresc să se înscrie pentru susținerea testării de reducere a perioadei de suspendare a permisului de conducere trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Rutier Argeș, din Pitești, str. Victoriei nr. 60, cu 30 de minute înainte de începerea testării, în vederea înscrierii la testare”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Informații utile privind restituirea documentelor, reducerea perioadei de suspendare, precum și aspecte de ordin legal din domeniul poliţiei rutiere puteţi accesa gratuit la link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/informatii-de-la- politia-rutiera .