Percheziții în Pitești, Moșoaia și Merișani! Piteștean reținut

Rețea de contrabandă cu țigări destructurată de polițiștii argeșeni. În noaptea de 27 spre 28 aprilie, polițiștii argeșeni au reținut doi bărbaţi, de 33 de ani, din Mioveni, respectiv 28 de ani, cetăţean bielorus, depistați în timp ce descărcau 148 de baxuri de ţigări netrimbrate, dintr-o semiremorcă a unui ansamblu auto, într-o autoutilitară.

CITEȘTE ȘI ... AZI la Mioveni! Se inaugurează noul LIDL!

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș au efectuat trei percheziții domiciliare în Pitești, Moșoaia și Merișani, iar după administrarea probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani, din Pitești, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere e luare a unei măsuri preventive. Bărbatul era destinatar al rețelei. Conform autorităților, prejudiciul adus bugetului se ridică la suma de aproximativ 1.000.000 lei.

CITEȘTE ȘI ... TAROM reia zborurile începând cu 2 mai - primele destinaţii!

După descinderi, oamenii legii au pus sechestru pe mai multe bunuri imobile ale piteșteanului, în valoare totală de aproximativ 120.000 euro.