Percheziții în Argeș, Vâlcea și București. Vizate sunt firme și o primărie

UPDATE, ora 11:00

Potrivit anchetatorilor, faptele vizează activităţi ilegale utilizându-se fonduri europene prin programe sau surse guvernamentale de către unităţi administrativ-teritoriale și au fost comise în perioada 2012 -2017.

Oamenii legii au descins la Primăria Prundeni din județul Vâlcea, dar și la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale.

 

În această dimineață, polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Județene Anticorupție Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți și Sibiu, Direcția Generală Anticorupție pentru municipiul București și jud. Ilfov și Structura Centrală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, efectuează 23 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și județelor Vâlcea și Argeș, respectiv la sediul unei primării și locuințele unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) Și-a băgat fratele în mormânt. Șoferul, angajat ISU, a decedat și el

Există suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și infracțiuni de serviciu. 9 persoane vor fi duse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru audieri.