Percheziție în Argeș! Bărbat bănuit de trafic de droguri

Un bărbat de 32 de ani, din Nucșoara, se află în atenția polițiștilor, fiind bănuit de trafic de droguri de mare risc. În cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

În urma verificărilor, oamenii legii au găsit plante de cannabis, fragmente de substanță vegetală și ustensile susceptibile a fi folosite la creșterea plantelor, prepararea, porționarea și consumul de droguri.

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul anului 2019, cel în cauză ar fi cultivat în curtea casei sale, într-un solar, mai multe plante din specia cannabis. De asemenea, ar fi oferit spre vânzare diverse cantități de droguri de risc.
Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeș.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar în activitățile de ieri au fost angrenați și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

 

Foto IPJ ARgeș