FELICITĂRI! 1 IUNIE - Eveniment deosebit organizat de Spitalul de Pediatrie Piteşti

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, prichindeii au avut parte de o surpriză extrem de plăcută oferită de inimoasa echipă a Spitalului de Pediatrie din Piteşti in parteneriat cu CJ Argeș și tineri voluntari de la Asociația de Terapie Ocupațională.

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Pe 31 mai s-au desfăsurat activități la Pediatrie, pentru coplilașii aflați in spital și ieri, pe 1 iunie, activitățile constructive, distractive și educative, s-au mutat in centrul orașului, în cele două corturi special instalate, unul în Piața Vasile Milea și unul în Piața Primăriei.
 

Celor mici li s-au oferit sfaturi importante cu privire la alimentaţia corectă şi la un stil de viaţă sănătos, dar au fost şi cântăriţi şi măsuraţi pentru a fi la curent cu starea lor generală de sănătate. Spre deliciul celor mici, la eveniment au fost prezente personaje din desene animate şi din basme, foarte îndrăgite de aceştia, care le-au spus poveşti, s-au jucat cu micuţii și au dansat.

Distracția s-a ridicat la cote inalte, copii angrenându-se cu mare drag și voioșie activităților desfășurate. De asemenea, piteștenii care treceau prin zonă au fost surprinși și plăcut impresionați să vadă cadrele medicale de la pediatrie implicate intr-o acțiune atât de frumoasă, de acest gen.