Pedeapsa cu moartea intra în discuție publică! Dacă la alții se poate, se poate și la noi!

"Dacă la alții se poate, să se poată și la noi!", strigă la unison, revoltați, cei care au aflat despre ororile comise la Caracal. "Să fie introduse pedepsele cu moarte sau castrarea chimică, în cazul monștrilor care violează/ omoară copii!" 

 

În Suedia, Danemarca, Germania, SUA, Franța, Rusia sau Republica Moldova, violatorii și pedofilii sunt castrați chimic. Mai mult, Cehia e singura ţară unde pedeapsa este mult mai aspră: pedofilii sunt castraţi chirurgical. La noi, în ciuda ororilor care se petrec, societatea n-a reuşit să ajungă la un numitor comun. În timp ce unii cer pedepse drastice pentru cei mai cruzi răufăcători, alții se chinuie încă să înțeleagă dacă e bine sau e rău; apărătorii drepturilor omului sar în sprijinul celor ce riscă, după comiterea unui viol, spre exemplu, să fie "operaţi", ca să-şi inhibe pentru totdeauna astfel de porniri. Așa că, în lipsa unor legi în baza cărora monștrii care marchează pe veci destinul unor minori și al familiilor acestora să fie aspru pedepsiți, numărul victimelor crește. 

CITEȘTE ȘI ... Gheorghe Dincă şi-a recunoscut ambele CRIME!

 

Nu suntem gata pentru aplicarea unor pedeapse dure. Continuăm să „găzduim” un rai al violatorilor. 
Castrarea chimică se cere, acum, printr-o petiție on line, ca mecanism legal de pedepsire a acestor cruzi infractori. Proaspăt devenită mămică, argeșeanca Adelina Ioana Pestrițu cere ca violatorii și pedofilii să fie castrați: " Va implor SEMNATI PETITIA-PEDEAPSA PRIN CASTRARE CHIMICA PENTRU PEDOFILI SI VIOLATORI!!!!

 Este cazul sa ne trezim, SA NE UNIM si sa facem ceva pentru siguranta copiilor nostri!!!
Aceste scursuri ale societatii merita Sa treaca prin cele mai groaznice chinuri! 
Zi de zi asistam la nenorocirile care se intampla in jurul nostru si nimeni nu ia atitudine!!! 
Copii nevinovati mor din cauza acestor psihopati oridinari si nimeni nu face nimic!!!
Mi-as dori sa li se aplice PEDEAPSA CU MOARTEA pentru ca nimeni si nimic nu mai poate readuce sufletele lor sau linisti sufletele parintilor! 

 

SUSTIN TOATE ACESTE INITIATIVE DE TREZIRE SI CONSTIENTIZARE!!! 

Ma alatur tuturor oamenilor care vor sa schimbe ceva. 

Copiii nostri merita o tara sigura, protectie si o viata linistita! 


Va rog urmati link-ul  si SEMNATI!

 

 


 

 

Ce înseamnă, de fapt, castrarea chimică

 

Castrarea chimică nu este o formă de sterilizare. Nu-l poate „însănătoși” pe agresorul sexual, nu înseamnă mutilare fizică și nici nu are urmări definitive. Castrarea chimică presupune administrarea unor antiandrogenice, medicamente ce inhibă temporar libidoul (apetitul sexual). Este o metodă reversibilă, individul revenind la starea de dinaintea tratamentului, după întreruperea acestuia.  Există şi unele efecte secundare, respectiv îngrăşare, pierderea masei osoase şi musculare sau dispariţia părului de pe corp.

În mai 2016, cei de la publicația The New York Times au realizat un material cu privire la una dintre cele mai controversate pedepse aplicate violatorilor și pedofililor: castrarea chimică.

În Argentina, de exemplu, în anul 2010 legea a fost modificată și violatorii sau pedofilii se pot oferi voluntar să accepte castrarea chimică în schimbul reducerii pedepsei cu închisoare.

La americani, castrarea chimică sau cea chirurgicală este permisă în mai multe state: California, Florida, Georgia, Louisiana, Montana, Oregon, Texas, and Wisconsin. Pedofilii sau violatorii nu scapă de această pedeapsă mai ales dacă nu sunt la prima abatere de acest fel.

 În Rusia, autorii violurilor sunt condamnaţi în baza unei expertize medicale.

În Polonia pedofilia este pedepsită prin castrare chimică. Astfel, atunci cand violatorii ies din inchisoare, sunt forțați să urmeze un tratament medicamentos prin care li se reduce apetitul sexual. În fiecare caz, tribunalul va trebui să țină cont de părerile unor psihologi, sexologi și psihiatri.

Cehia este singura ţară în care pedofilii sunt castraţi chirurgical. Ȋn 2009, Consiliul Europei i-a cerut să renunţe la acest „tratament degradant, cu efect ireversibil și grave consecinţe psihologice”, însă guvernul Cehiei a respins raportul CE, precizând că măsura castrării chirurgicale este perfect legală.  Persoanele cu comportament sexual foarte agresiv din Cehia sunt supuse unei operaţii în timpul căreia se îndepărteaza unele părți din testicule. În primii 8 ani de cand legea a intrat în vigoare (anul 2000-2008), în Cehia au fost castraţi chirurgical 94 de infractori, astfel incat nu au mai putut intreține relații sexuale și nici abuzuri. Alti 300 de infractori au fost castraţi chimic în acestă perioadă.

Suedia şi Danemarca sunt alte state din Europa in care castrarea se aplica doar in cazurile cele mai grave.

Castrarea chimică a pedofililor si violatorilor mai este folosită si în ţări ca Marea Britanie, Canada, Franţa, de asemenea, in cazurile foarte grave.

Prin alte petiții on line se cere pedeapsa cu moartea pentru violatori, pedofili, criminali. 

În țara noastră, pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și decizia fiind cuprinsă în Constituția României din 1991, reconfirmată. 


Sursa : legeaz.net, wikipedia, atlas-geografic.net.