Patronul restaurantului Castel construieşte patru blocuri în zona Tancodrom

Deşi perspectivele economice sunt destul de incerte pentru perioada următoare, construcţia de locuinţe noi continuă să rămână un domeniu în care oamenii de afaceri aleg să investească, dată fiind cererea  existentă pe piaţă. Faptul că în ultimii ani tot ce s-a construit s-a vândut ca pâinea caldă şi le-a adus profituri substanţiale investitorilor imobiliari îi face pe aceştia să caute noi oportunităţi de dezvoltare a unor proiecte rezidenţiale.

Omul de afaceri Lucian Roşu, patronul restaurantului Castel, a intrat de mai multă vreme în afacerile imobiliare, având deja în portofoliu câteva investiţii de gen, însă acum îl pregăteşte pe cel mai ambiţios dintre proiectele pe care şi-a propus să le realizeze. Acesta doreşte să construiască patru blocuri de locuinţe în zona Tancodrom, pe strada Alexandru Kiriţescu.

Proiectul se află în faza obţinerii avizelor şi autorizaţiilor, în prezent fiind în evaluare pentru avizul de mediu. Potrivit certificatului de urbanism eliberat de Primăria Piteşti, Lucian Roşu intenţionează să ridice un complex format din trei blocuri cu cinci etaje şi un bloc cu şase etaje, cu destinația locuire și comerț, cu 140 de apartamente de 1, 2 și 3 camere şi 170 de locuri de parcare, pe un teren de 7700 mp, aflat în proprietatea beneficiarilor, Lucian şi Gabriela Roşu. 

Preluat: saptamanalul ancheta