Patronul de la Yaky a primit premiul „nesimţitul anului” de la managerul Smart Languages

Săptămâna trecută, s-a derulat un episod ce i-a avut ca protagonişti pe managerii a două afaceri din centrul Piteştiului. Mona Şerban, o doamnă delicată ce coordonează Smart Academy of Languages, care îşi desfăşoară activitatea la vechea poştă, a ajuns la capătul răbdării şi a decis să publice un filmuleţ scurt în care arăta cum parchează vecinul său, proprietarul Hotelului Yaky, Iancu Ţârcomnicu.

Din filmuleţ se vede cum bolidul acestuia din urmă era parcat în dreptul unui stâlp de iluminat, aproape de semnul ce interzice parcarea din dreptul intrării la Smart Languages. Pentru a sublinia nemulţumirea sa, dar şi faptul că vecinul său îi încurcă de mai mult timp accesul în propria parcare, Mona Şerban a adăugat şi un text, în care îi decerna lui Iancu Ţârcomnicu titlul de „Nesimţitul anului”. 

„Proprietarul de la Yaky este cumva Dumnezeu şi eu nu ştiu?
Sper ca videoul meu să nu-l fi deranjat prea tare pe sărmanul proprietar de Range Rover. Nu atât de tare, pe cât ne deranjează şi ne pune în pericol nesimţirea şi nepăsarea lui.
România anului 2020. Îi acord premiul de Nesimţitul Anului 2020 şi pentru 2019 retroactiv, că tot i-am atras FRUMOS atenţia şi anul trecut şi nu a învăţat nimic. Nu s-a cizelat deloc. A trăit degeaba. Offff”, a scris Mona Şerban. 


Se pare că da, clipul l-a deranjat pe cel vizat, după cum relatează Mona Şerban într-o a doua filmare. Aceasta relatează cum a fost sunată de către proprietarul de la Yaky care i-a spus că îi pare cam nefericită şi că o invită la o plimbare cu Range-ul ca să îi schimbe starea de spirit. „Silă îmi e şi lehamite! Tremur de nervi!”, mărturisea managerul Smart, la cinci minute după ce primise respectivul telefon.

„Eu nici nu am numărul dânsei, de ce să o sun?!”
În replică, proprietarul de la Yaky ne-a declarat că nu a sunat-o pe doamna respectivă şi nici nu a stat de vorbă cu dânsa în alte împrejurări. „Eu nu am Facebook, aşa că nu ştiu de filmuleţul în care spune că am sunat-o. Nu am făcut-o pentru că nici nu am numărul său. Ştiu că mi-a zis că sunt nesimţit şi mi-a filmat maşina, dar asta este opţiunea dânsei. Eu nu am blocat intrarea şi cei care au văzut filmarea pot observa cum un Logan intră pe lângă autoturismul meu fără probleme. Range-ul e lăsat la intrarea în garajul hotelului, deci nu încurcă pe nimeni. Eu nu m-am plâns niciodată de părinţii care ne blochează pe noi, când vin acolo, deoarece îi înţeleg şi ştiu că nu stau mult, doar cât să îşi lase sau să îşi ia copilul.”, ne-a declarat Iancu Ţârcomnicu.   

 

 

Preluare Săptămânalul Ancheta