Patron lăsat în libertate pentru furt de televizoare - reținut pentru furt de motorină!

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Crângurile, judeţul Dâmboviţa, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Tânărul este patronul unei firme de transporturi din județul vecin. În cursul zilei de ieri, acesta a fost reținut, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Incendiu stins din fașă!


Conform polițiștilor, omul de afaceri ar fi furat, în luna ianuarie, 300 de litri de motorină din două camioane ale unui argeșean din localitatea Rătești cu afaceri din același domeniu. Pe lângă motorina sustrasă, hoțul a plecat și cu 2000 de euro, bani furați noaptea din casa argeșeanului.

CITEȘTE ȘI ... Tir încărcat cu televizoare - furat! Patronul argeșean oferă 50.000 de euro...

Dâmbovițeanul este cercetat și în dosarul dispariei tirului plin cu televizoare care nu a mai ajuns la destinație, mai exact în Franța. La momentul respectiv, au avut loc mai multe descinderi, în urma cărora bărbatul de 32 de ani a fost reținut. Adus în fața instanței, magistrații au descis ca acesta să fie plasat sub control judiciar.