Patroana unui service auto din Piteşti, reținută!

O femeie, în vârstă de 62 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și loviri sau alte violențe.

CITEȘTE ȘI ... Și-a anunțat răpirea la 112, apoi și-a închis telefonul. Polițiștii i-au dat de urme

Conform anchetatorilor, femeia, patroana unui service auto din Pitești, ar fi intenționat să cumpere o locuință în valoare de 55.000 de euro. Conform precontractului, patroana trebuia să achite un avans de 8000 de euro, iar daca nu ar fi platit restul de bani la timpul stabilit, femeia ar fi pierdut avansul și ar fi trebuit să alți 8000 de euro pentru penalizări.

Patroana nu și-a respectat data limită pentru achitarea banilor, iar când a mers să-și ceară avansul, proprietara imobilului a refuzat-o invocându-i motivele menționate în precontract.

CITEȘTE ȘI ... (video) I-a rupt ficatul iubitei! În arest la domiciliu, alături de victima sa

Femeia de 62 de ani și-a ieșit din minți, snopind-o în bătaie pe proprietară. 

”În ziua de 16 octombrie a.c., femeia ar fi lovit o altă femeie, de 41 de ani, din Pitești, și ar fi amenințat-o cu acte de violență, pe fondul unor obligații contractuale privind un antecontract de vânzare-cumpărare al unui imobil.”, se arată în comunicatul IPJ Arges.

Femeia reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.