PĂSTRĂVĂRIA PIATRA CRAIULUI -  gustul autentic al păstrăvului crescut în apele curate

Păstrăvăriile au o frumoasă tradiție în Argeș. Începând cu anul 2012, în comuna Rucăr (Săticul de Sus), Păstrăvăria Piatra Craiului, administrată de Daniel Rizea, reușește să urce ștacheta calității, devenind un punct de reper pentru păstrăvăriile argeșene. Clienții Păstrăvăriei Piatra Craiului au fost seduși de gustul autentic al păstrăvului crescut în apele curate ale izvoarelor Dâmboviței, departe de zonele poluate. Calitatea păstrăvului și a peștelui, în general, este în relație directă cu calitatea apei, iar din acest punct de vedere, păstrăvăria Piatra Craiului este privilegiată, fiind situată la o altitudine de 1000 m.


Pește la pachet cu un peisaj de vis!

La Păstrăvăria Piatra Craiului se ajunge ușor, ieșind din DN 73 Pitești-Brașov, spre Sătic, după 10 kilometri parcurși pe DC 21 Podu Dâmboviței – Sătic, drum care este proaspăt asfaltat și oferă peisaje încântătoare, cu impresionantele chei ale Dâmboviței și creasta maiestuoasă a masivului Piatra Craiului. Turiștii, veniți din toată țara pentru aerul curat al muntelui, devin clienți fideli, după ce descoperă diferența uriașă de calitate și gust dintre păstrăvul de la Sătic și cel adus din import, care umple supermarketurile.


SORTIMENTE DIVERSE  ŞI DE CALITATE 

La Păstrăvăria Piatra Craiului se crește păstrăv curcubeu, fântânel și indigen. Fiecare are caracteristici particulare de gust. O specialitate mult apreciată a Păstrăvăriei Piatra Craiului este păstrăvul afumat, ținut în cobză de brad. Păstrăvul este copt și afumat tradițional, în tihnă, la fum din lemn de fag, combinat cu lemn din pomi fructiferi. Icrele de păstrăv sunt o delicatesă rafinată, un lux culinar devenit accesibil oricui prin oferta Păstrăvăriei Piatra Craiului din Săticul de Sus. Icrele de păstrăv au diametru mare și sunt crocante, sunt la fel de bune consumate raw pe pâine prăjită cu unt sau preparate tradițional. Păstrăvăria Piatra Craiului din Săticul de Sus are o capacitate de producție de 55-60 de tone anual


Contact: 0747.897.644