Parlamentarii PSD din Argeş îşi donează jumătate din indemnizaţii pentru echipamente medicale

În cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, care s-a desfășurat online, s-a luat decizia ca toți parlamentarii PSD să doneze 50% din indemnizație pentru achiziționarea de echipamente medicale atât de necesare în această perioadă de pandemie. PSD Argeş are 8 parlamentari, membri în Camera Deputaţilor şi în Senat. După cum ne-a declarat Simona Bucura-Oprescu, deputat şi secretar general al Organizaţiei Judeţene, toţi colegii săi din Argeş au fost de acord să facă acest gest, care înseamnă ca fiecare să doneze 5.000 lei, prin act de donaţie către partid. Din fondurile strânse se vor achiziţiona materiale şi echipamente necesare în lupta cu Sars-cov-2. 

 


„În aceste momente trebuie să fim solidari și să îi sprijinim cu tot ce putem pe cei aflați în prima linie a luptei cu virusul, respectiv cadrele medicale. Din cauză că executivul nu a luat din timp măsuri, majoritatea unităților medicale nu dispune de kituri de testare pentru noul coronavirus. Din păcate, sunt informații că mulți oameni au ieșit din carantină și nu au fost testați! Iar acest lucru este foarte grav.”, se arată în comunicarea publicată de PSD Argeş.

 

„De aceea, fac un apel către guvern și către președintele Klaus Iohannis, din partea primarilor și a președinților de Consilii Județene, să trimită urgent teste către spitale!”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

 

Sursa: saptamanalul ancheta