Parcul auto al SAJ Argeș -  reînnoit! 8 ambulanțe noi...

Parcul auto al Serviciului de Ambulanță Argeș a fost reînnoit cu opt ambulanțe. Una a fost trimisă, aseară, din județul Cluj, iar, astăzi, au ajuns alte șapte, de la București.

Marian Hiru, directorul SAJ Argeș, a declarat pentru Sursata.ro:
”Aseară am primit una de la Cluj, 4x4, și astăzi au ajuns, de la București, încă șapte. Este achiziția Ministerului Sănătății, parcul fiind foarte vechi. S-au derulat procedurile, s-au câștigat licitațiile și au început să fie pregătite ambulantele. Practic, s-a luat mașina din fabrică, furgon gol, și s-a medicalizat( tot ce însemană capitolajul intern, înscripționarea externă, aparatura din dotare, care este personalizată pentru serviciul de ambulanță).
Ca dotări, ambulantele au aceleași semnalmente, aparatele noastre necesare pentru activitate, numai că sunt noi. O parte din ambulantele pe care le avem acum, cele foarte vechi, vor ieși din uz, iar celelalte vor fi păstrate în activitate, fiindcă avem nevoie de mașini. Și cele uzate vor fi duse la revizii. La momentul acesta, în județul Argeș mai este nevoie de ambulanțe. În jur de 80% din mașinile din parc sunt vechi. Noi am cerut 40 de ambulanțe  noi, avem repartizate 26, urmând să ajungă până la jumătatea anului viitor.”