Pănescu şi Badea construiesc cel mai înalt bloc din Piteşti

Continuă demersurile pentru obţinerea tuturor autorizaţiilor şi avizelor necesare implementării unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte private din Piteşti. Deja este cunoscut faptul că societăţile argeşene Metabet şi Omnium Distribution, controlate de Constantin Pănescu respectiv Gheorghe Badea, vor să construiască în zona cartierului Tudor Vladimirescu un ansamblu impresionant format dintr-un mall şi un complex de locuinţe.

Un amănunt interesant pe care îl aflăm dintr-un document emis de Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş la începutul acestei luni este acela referitor la regimul de înălţime al blocului ce urmează a fi construit în cadrul proiectului. Astfel, conform documentului citat, blocul de locuinţe vor avea două niveluri la subsol, parter şi nu mai puţin de 16 etaje, ceea ce va face ca acesta să devină cea mai înaltă clădire din Piteşti.

Proiectul rezidenţial după ce un alt cunoscut investitor, Dolo Trans Olimp, a demarat construcţia unui bloc cu regim mare de înălţime, de 12 etaje, în zona Universităţii Brâncoveanu. Proiectul din Tudor Vladimirescu include şi un pasaj peste calea ferată, între Bdul Republicii şi str. Târgu din Vale, şi care să treacă prin centrul comercial. 

 

Sursa: Saptamanalul Ancheta