EXCLUSIV! Imagini din culisele înmormântării Reginei Ana

Municipiul Curtea de Argeș a redevenit pentru o zi capitală regală, funeraliile Reginei Ana adunând oameni din toată țara, dornici să aducă un ultim omagiu Reginei.
Funeraliile s-au desfășurat ca la carte, aducând emoție, tristețe și nostalgie în sufletele oamenilor. Ce s-a întâmplat însă dincolo de lucrurile făcute publice? Ei bine, nici de la acest eveniment nu au lipsit momentele amuzante, picante sau poate chiar penibile, chiar dacă împrejurările nu au fost unele fericite.


După cum ați citit într-un articol anterior, în timp ce reprezentanții Regalității au ajuns în Curtea de Argeș cu 4 autocare, divele și mai marii Bisericii nu s-au sfiit să își etaleze mașinile de lux la acest eveniment de anvergură. Doar o dată e înmormântată Regina! În imaginile de mai jos puteți vedea unul din lungul șir al bolizilor de zeci de mii de euro.

 

CITEȘTE ȘI ... Reprezentanții Caselor Regale au venit cu autocarul, preoții cu limuzina

Și cum dintr-o mașină de lux nu poți sa cobori oricum, ci dichisit la patru ace, firește că au existat persoane și mai ales doamne sau domnișoare care au crezut că o înmormântare reprezintă prilejul ideal pentru a „prezenta moda”.

În imaginea de mai jos apare eroina de la funeraliile Reginei Ana, fără de care înmormântarea nu s-ar fi putut desfășura ca la carte. Doamna polițist, blondă sub șapca de la circulație, dar blondă numai la păr, a reușit să strunească puhoiul de lume care era cât pe ce să dea buzna peste mașina cu care a fost adusă Regina Ana.

Și pentru că Regina Ana a fost o iubitoare de animale, la înmormântare s-a prezentat și un cățeluș comunitar, al cărui moment de glorie a fost stricat de jandarmii care l-au mustrat pentru că traversa strada fix în momentul în care Majestatea sa trebuia să apară. Cel puțin, câinele nu putea fi tras la răspundere că traversa neregulamentar.

Un alt moment amuzant a fost oferit de către o simpatică domniță, care se pare că face parte din reprezentanții Regalității. Crezând că poporul o aplauda pe ea, ci nu pe Regină, domnița din video s-a trezit dând din mâini, extaziată fiind de  „atenția” care i se acorda.

Cireașa de pe tort a fost oferită de un domn, care dorind să respecte protocolul vestimentar, a ales să se aranjeze la patru ace și să îmbrace fracul chiar într-o parcare din apropierea
Catedralei de la Curtea de Argeș. Barbatul din imagine nu a ținut cont de faptul că ar putea fi zărit de cineva și s-a dezbrăcat.