Păcălită de o ghicitoare din Argeș! Și-a dat agoniseala de-o viaţă ca să-i ghicească viitorul

O femeie din Motru a dat dovadă de o naivitate rar întâlnită, după ce i-a dat unei alte femei din Merişani agoniseala de-o viaţă ca să-i ghicească viitorul în palmă. Ghicitoarea-clarvăzătoare-vrăjitoare i-a spus că vraja nu merge fără bani şi obiecte din aur, aşa că femeia de aproape 60 de ani a adus toate bijuteriile pe care le avea şi lucruri scumpe, ca să afle tainele din palmă.

CITEȘTE ȘI ... Biciclist grav rănit! Transportat inconștient la spital


Femeia, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Motru, a fost păcălită de o altă femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Merișani. Vrăjitoarea a abordat-o pe femeie, sub pretextul că îi poate ghici viitorul contra unei sume de bani. Când a auzit aşa, femeia i-a dat repede 300 de lei și bijuterii de aur în valoare de aproximativ 6000 de lei, tot ce avea mai de preţ în casă.

Probabil pentru că previziunile ghicitoarei nu s-au adeverit, femeia a sesizat oamenii legii, în speranța că o vor prinde pe infactoare.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au identificat-o pe ghicitoare și au reținut-o pentru 24 de ore și introdus-o în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.


Sursa: observator.tv