Ovidiu, luptă contra-cronometru! Boala îl macină - Inima și plămânii sunt în pericol

Pana la sfarsitul lunii octombrie, Ovidiu (Alex), 29 ani, se bucura de o viata perfecta alaturi de sotia si copilul sau de 4 anisori si credea ca are tot...Asta pana cand a descoperit un nodul care nu s-a retras dupa tratament si a decis sa faca mai multe investigatii.

In urma investigatiilor a primit cruntul diagnostic de care se teme toata lumea, Cancer Limfatic- Limfom Hodgkin/ Reed Sterberg si a descoprit mai multi noduli care ii pun in pericol viata, acestia localizandu-se langa inima, plamani.
A inceput imediat tratamentul cu chimioterapie la indemnul doctorilor pentru a incerca sa stopeze evolutia.

Dupa ce s-au trimis toate analizele catre clinica din Turcia, acestia dau sanse mari de reusita cu un tratament diferit si il asteapta la inceputul lunii martie, dar costurile sunt enorme, ajungand la 20.000 de euro.  


Aici rasare totusi speranta... Speranta ca se poate aduna suma putin, cate putin de la fiecare dintre noi si ca putinul nostru ii da motive sa lupte cu aceasta boala cumplita si ca in sfarsit, il va vindeca complet! 


Daca nu puteti dona, ajutati-ne cu un share si va suntem la fel de recunoscatori! Doamne ajuta! 

 

!!!!    Precizati la ,, Detalii de plata”- DONATIE pentru cei care doneaza prin transfer bancar, sau Revolut ( daca este cazul), altfel este posibil ca banca sa refuze retragerea banilor donati de dumnevoastra.

 

 

Pentru donatii, 
Beneficiar
Tanase Ovidiu Alexandru
Cont Lei :  RO86BRDE030SV60810350300
Cont Euro: RO49BRDE030SV15348160300
SWIFT pentru ambele conturi :BRDEROBU
Revoult  : 0766747124