A lovit echipajul de poliție - Arestat pentru 30 de zile

UPDATE, 22 iulie

Barbatul retinut in cursul zilei de ieri, de catre politistii Sectiei de Politie Rurala Lunca Corbului, a fost prezentat instantei, care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Update

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Noaptea trecută, polițiștii Secției Lunca Corbului au făcut semn de oprire unei mașini. În loc sa opreasca, șoferul a accelerat și a trecut pe lângă ei. Oamenii legii au plecat în urmărire, au încercat să-l depășească, moment în care bărbatul a tras stânga de volan și a lovit echipajul.

A fost oprit doar după ce polițiștii au făcut uz de armă. Din fericire, nu au existat victime. Bărbatul are 49 de ani și este din comuna Hârsești. Când l-au verificat, polițiștii au descoperit și de ce nu a vrut sa oprească. Mașina nu este înmatriculată, iar argeseanul nu are permis de conducere. In plus, era beat ( avea 0,64 mg/ l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul s-a ales cu dosar penal.