Operaţiunile de dezinfecţie continuă la Țițești

Deşi măsurile de circulaţie s-au relaxat, primarul Gheoghe Savu consideră că cetăţenii trebuie să fie vigilenţi şi să respecte regulile pentru a nu se îmbolnăvi.

„Virusul nu a dispărut! Pericolul persistă. Măsurile s-au relaxat, însă, pentru a ne fi bine, trebuie să urmăm toate indicaţiile privind distanţarea, purtarea măştilor, igiena. Aşa cum am stabilt în CLSU avem 10 dezinfecţii la nivelul loalităţii. Am efectuat asemenea operaţiuni la Primărie, Poliţie, Bibliotecă şi pe drumurile comunale. Din cauza precipitaţiilor săptămâna trecută nu am putut efectua dezinfectarea pe drumuri, însă cum va permite vremea o să le reluăm. Nu putem să dăm doar de dragul de a da, iar ploaia să spele tot şi să nu ne atingem scopul, pentru că nu ne dă nimeni niciun leuţ şi ne-am descurcat doar cu bugetul local.”, ne-a explicat edilul Gheorghe Savu.

La nivelul Primăriei Ţiţeşti a fost instalat un termoscanner pentru a măsura temperatura celor care intră şi se intenţionează şi montarea unor lămpi bactericide. 

 


 Taxele şi impozitele se achită în două locuri, pentru a nu se crea aglomeraţie


Spre deosebire de anii trecuţi, nu s-au mai făcut cozi pentru plata taxelor şi impozitelor. Cu toate acestea, aparatul Primăriei Ţiţeşti a amenajat două locuri în care se poate efectua plata dărilor, astfel încât să se evite aglomeraţia şi staţionarea în locuri publice. Se poate plăti cu cardul sau cash, în condiţii de maximă siguranţă.