Omul de afaceri Marian Drăguşin îl susţine pe Cristian Gentea

Marian Drăguşin a ales să îşi exprime public susţinerea pentru unul dintre candidaţii la funcţia de primar al municipiului Piteşti. Omul de afaceri şi-a argumentat opţiunea pentru Cristian Gentea, propunerea PSD pentru funcţia de primar al Piteştiului, catalogându-l pe acesta drept un om care îşi respectă cuvântul dat, declarând:


„Am analizat foarte atent în ultima perioadă proiectele prezentate de candidații la Primăria Pitești. Recunosc, sincer, faptul că OM-ul Cristian Gentea, echipa acestuia și proiectele prezentate mi-au oferit încredere în faptul că Piteștiul va avea după alegerile locale o echipă cu disponibilitate în folosul cetățenilor!
Oferta electorală pentru alegerile locale din acest an este mai bogată decât oricând! Așa se întâmplă și la Pitești. Personal, ca om de afaceri, acest lucru mă bucură. Concurența naște de fiecare dată lucruri pozitive. Fiecare candidat are părțile sale bune, iar fiecare candidat prezintă proiecte de interes pentru piteșteni în acest caz! 
Mi-a plăcut însă, foarte mult, modul în care Cristian Gentea, cel pe care îl știu exact precum un OM de cuvânt, își prezintă echipa și proiectele! Am simțit în fiecare dintre proiectele prezentate – seriozitate, ambiție și dorință – toate pentru ca Piteștiul să fie un municipiu de vază! Până la urmă, acestea trebuie să fie și calitățile unui primar de municipiu, iar Cristian Gentea le înglobează foarte bine pe toate – disponibilitate în folosul cetățenilor, spirit de echipă, comportament democratic, caracter, loialitate față de cetățeni, curaj în apărarea convingerilor și dorință de perfecționare continuă, spirit colegial etc!
Eu am ales să votez responsabilitatea!
Un OM de cuvânt și un PRIMAR de cuvânt!”