Omul de afaceri Ionuț Glonț deschide în București berăria „Hop Garden”

Piteşteanul Ionuț Glonț a depășit granița județului în ceea ce privește businessurile sale din domeniul alimentației publice. Omul de afaceri argeşean deschide la sfârşitul acestei săptămâni o berărie în centrul Bucureștiului, pe splaiul Unirii.

Berăria Hop Garden aduce în inima Capitalei povestea hameiului şi a măiestriei fabricării berii: la exterior o gradină cu cultură de hamei, dar şi alte plante, iar in interior - beer craftsmanship (instalaţia de fabricare a berii). 


Situată în centrul orașului, berăria lui Ionuț Glonț satisface toate gusturile și este pentru toate buzunarele. „Hop Garden este un loc pentru şi despre prieteni, pentru povesti la o halba de bere «asezonată» cu delicii culinare. Vom avea mâncare gustoasă tradițională, bere rece, muzică live și prețuri accesibile. Ne vom convinge clienții prin serviciile pe care le vom oferi, prin atmosfera pe care o vor găsi la Hop Garden și mai ales prin calitatea produselor, care, aşa cum am spus, vor fi disponibile pentru toate buzunarele. O seară petrecută aici va fi evadarea perfectă pentru ieșirea din cotidian, berăria dorindu-ne a fi în sine o atracție”, a declarat investitorul piteștean care dorește să cucerească Capitala.


Hop Garden deține una dintre cele mai terase din București, aici putând servi o bere rece 500 de persoane. Berăria este situată peste stradă de restaurantul Palatul Odeon, manageriat de altfel tot de către Ionuț Glonț încă de anul trecut. Localul deţine şi o parcare spaţioasă, precum și un generos loc de joacă pentru copii.


 Cea mai bună echipă de PR s-a ocupat de promovare
Marea deschidere a berăriei Hop Garden va avea loc pe 7 iunie și va fi una pe măsura evenimentului la care vor participa și numeroase VIP-uri din high-life-ul Capitalei. De promovarea noului local s-a ocupat cea mai bună echipă de PR, formată din Monica Munteanu și Denis Radu, pe care tânărul om de afaceri argeşean i-a ales datorită succesului de care s-au bucurat evenimentele organizate de către aceştia. Şi esste suficient să spunem că aceeaşi echipă de PR s-a ocupat de promovarea zonei welness a celebrului Stejarii Country Club, darşi a nu mai puţin celebrului club bucureştean Loft. Cu o asemenea echipă, este de aşteptat, aşadar, ca marea inaugurare a berăriei Hop Garden să fie una de senzaţie, chiar şi pentru Capitală, unde astfel de evenimente au loc periodic.


 Horia Brenciu cântă în seara inaugurală
Pentru inaugurare, organizatorii au pregătit foarte multe surprize pentru invitaţi, evenimentul fiind gândit în cele mai mici detalii, astfel încât participanţii la marea deschidere să descopere la Hop Garden atmosfera specifică berăriilor spațioase cu multă agitație, dar și cu voie bună. La evenimentul inaugural care va avea loc pe 7 iunie atmosfera va fi asigurată de Horia Brenciu şi orchestra sa, iar meniul se anunță a fi și el unul cel puțin gustos, dacă nu interesant: burgeri, coaste, mici, grătar, dar și paste, quesadilla și nachos. 


Aşadar, dacă ai drum în Bucureşti şi vrei să te distrezi cu prietenii în faţa unei halbe cu bere rece, mai ales că se anunţă o vară fierbinte, poţi alege Hop Garden, un local cu atmosferă relaxantă, un loc tocmai bun de vizitat după muncă dar şi pentru un meci în care îți susții echipa preferată. Berăria are propria trupă care va cânta seară de seară, dar periodic vor fi organizate şi concerte ale unor trupe consacrate sau cu artiști independenți, repertoriul muzical acoperind genurile evergreen and top hits, pop, rock dar si jazz, soft dance, cafe concert.