Omul de afaceri Dumitru Grecu: Argeșul trebuie condus de oameni care au dovedit prin fapte ca își iubesc țara

Pe data de 6 august, partidul PRO România și-a desemnat candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, în persoana omului de afaceri Dumitru Grecu. Domnia sa este vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turism din România şi unul dintre cei mai importanţi investitori din turismul argeşean.

 


Argeșul trebuie condus de oameni care au dovedit prin fapte ca își iubesc țara și că doresc cu orice preț binele comunității în care trăiesc.
În urmă cu 7 ani am creat exclusiv prin mijloace proprii, cu mult suflet si pasiune, ceea ce urma sa devina cel mai cunoscut videoclip din istoria promovării turistice a Argeșului și a României. Milioane de vizualizări, sute de mii de distribuiri pe retelele sociale, zeci de publicații mondiale si mii de oameni din toate colturile lumii, din China pana in Australia, au avut ocazia să audă pentru prima oară despre "Transfăgărășan", "Poarta Transfăgărășanului" sau chiar România.
Din 27 septembrie, in calitate de Președinte al Consiliului Județean Argeș, voi duce mai departe aceste proiecte și le voi reda tuturor argeșenilor mândria de a fi membri ai acestei comunități.


Acest material a fost comandat de Partidul PRO Romania - Filiala Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200010