Omul de afaceri Cristi Dolofan îşi face școală de șoferi pentru angajați

Omul de afaceri Cristian Dolofan, managerul companiei Dolo Trans Olimpic din Pitești, unul dintre transportatorii cu cele mai mari creșteri de pe piața locală în ultimii doi ani, va deschide o școală de șoferi profesioniști în toamna acestui an.

 CITEȘTE ȘI ... Nesimţire maximă în Piaţa Ceai

În ultimul an, omul de afaceri a mărit flota firmei pe care o conduce cu peste o sută de camioane Mercedes, însă de luni întregi întâmpină dificultăţi în a găsi șoferi profesioniști. Cristian Dolofan ne-a declarat că cel mai probabil la finele lunii octombrie, începutul lunii noiembrie, școala se va deschide în parteneriat cu o școală de șoferi profesioniști:

„Am luat această decizie, pentru că, deși există cerere pe piață, nu găsim șoferi profesioniști. Toți angajatorii caută șoferi profesioniști, pentru că cel puțin la nivelul județului Argeș există mai multe camioane decât șoferi. Tinerii care vor promova școala vor lucra ulterior pentru noi, pentru o perioadă determinată. Am luat în calcul inclusiv faptul că poate acești tineri nu au posibilitatea materială de a urma o școală de șoferi profesioniști, astfel că vom căuta oameni și din aceste categorii sociale. Am decis ca pentru început șoferii începători să meargă cu cei mai vechi pentru a se obișnui pentru început cu drumurile”, ne-a declarat tânărul om de afaceri. 

Sursa: Saptamanalul Ancheta