Olimpia Doru: Doamnele înțeleg cu adevărat sensul  frazelor  „interes comun” și „spirit de echipă!“

Debordează de energie. Are mereu vorbele la ea. Ştie să explice în cuvinte simple lucruri complicate. A reuşit să devină un exemplu de succes pentru cei din jur, dar mai ales pentru ce doi copii ai săi. Olimpia Doru este cunoscută atât pentru afacerea pe care a creat-o şi dezvoltat-o alături de soţul său, cât şi pentru implicarea în viaţa comunităţii. Olimpia Doru este unul dintre artizanii companiei New Design Composite. A început timid, în 2002, aducând un segment nou de producţie în Argeş, respectiv produse realizate din răşini poliesterice nesaturate armate cu fibră de sticlă şi materiale compozite sau spumă poliuretanică. Nu s-a limitat la atât şi a venit cu produse noi, precum AdBlue, marca înregistrată VDA, cât şi poduse destinate autoturismelor, precum antigel, lichid de parbriz, apă demineralizată etc. Această varietate de produse i-a adus şi şansa de a îşi vinde produsele în afara graniţelor. De asemenea, Olimpia Doru s-a implicat activ în viaţa societăţii. În dorinţa sa de a iniţia schimbarea, s-a înrolat politic şi chiar a fost aleasă consilier judeţean. Nu a găsit ceea ce se aştepta să însemne politica şi administraţia locală, iar când nu s-a mai regăsit în aceste două concepte a preferat să facă un pas în spate şi să părăsească partidul. De asemenea, este un om implicat, dornic să îi ajute şi pe cei care fac parte din comunitatea oamenilor de afaceri argeşeni. Este membru în Colegiul Director al CCIA Argeş, membru în Colegiul de Excelenţă al CNIPMM România, vicepreşedinte ADAF filiala Argeş şi membru certificat John Maxwell Team România. Este o femeie ce iubeşte tradiţiile şi le perpetuează, dar nu rămâne ancorată în trecut, ci este extrem de conectată la prezent şi cu ochii la viitor. 


Întrebată care sunt avantajele unei femei într-o funcţie managerială, domnia sa ne-a răspuns:

„Avantajele unei femei?!

Această frază nu este potrivită niciunei femei! Despre avantaje putem să discutăm din perspectiva organizației care are înțelepciunea să nominalizeze în această poziție doamnele! Doamnele înțeleg cu adevărat sensul  frazelor  «interes comun» și «spirit de echipă»”.

 

Ca personalitate feminină pe care o admiră, Olimpia Doru a nominalizat o doamnă ce s-a remarcat în plan politic, ca membru PNL, şi a deţinut funcţia de ministru al Culturii.

„Eu am urmărit-o cu mare interes pe doamna Mona Muscă. Elegantă și comunicativă. În mod special am apreciat faptul că nu și-a pierdut feminitatea și că acordă încredere tinerilor!”, a explicat Olimpia Doru.