Ofertă de ultim moment! Doar 2 apartamente The Norm Tower mai sunt disponibile!

TBM Grup vă prezintă proiectul de lux din zona Parcului Herăstrău! The Norm va redefini linia orizontului în nordul Capitalei, experimentând luxul vieții moderne într-unul din cele 13 apartamente de top. 
Apartamentele "The Norm" sunt realizate conform ultimelor standarde si trenduri, astfel incat sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte. Atentia la detalii imbina luxul cu pragmaticul, oferind viitorului proprietar un stil de viata aparte.
Conceptul "The Norm" oferă cele mai interesante avantaje: parcare securizata,lift cu acces la toate nivelurile,incalzire centrala,sistem complex de iluminat exterior,interfon video la intrarea principala si multe altele.

Ce puteți găsi la The Norm Tower Baneasa?

Spatiose si luminose, apartamentele ofera o priveliste formidabila datorita ferestrelor ,,floor to ceiling", glisante, care pot avea deschidere pana la 6 m. 
Aspectul elegant si modern al camerei este redat de parchetul din lemn de stejar, triplu stratificat. 
Apartamentul format din doua camere are o suprafata de 82.39 mp, fiind impartit astfel: zona de living, o bucatarie deschisa, un dormitor matrimonial cu baie proprie si un grup sanitar ce deserveste zona de living. 

CITEȘTE ȘI ... AJUTĂ ȘI TU! Oferă un zâmbet unui copil


Apartamentul format din trei camere are o suprafata de 104 mp, fiind impartit astfel: zona de living, o bucatarie deschisa, un dormitor matrimonial cu baie proprie, o camera ce poate avea destinatia de dormitor sau birou si un grup sanitar.

Incalzirea apartamentelor "The Norm" este realizata cu centrala pe gaz, marca Viessmann, cu sistem de incalzire in pardoseala, iar climatizarea este realizata prin sistem de ventilatie centralizat cu ventiloconvector, marca Mitsubishi, cu unitati interioare montate in tavan. 
Bucataria se diferentiaza prin designul si finisajele deosebite. Peretii sunt zugraviti in culori armonioase si placati cu piatra naturala. 

CITEȘTE ȘI ... Se aprind beculețele de sărbători în Albeștii de Argeș!


Baile apartamentelor The Norm sunt realizate conform ultimelor standarde si trenduri. Pardoseala din piatra naturala si ceramica ofera rezistenta la umezeala, cat si un aspect modern. Obiectele sanitare sunt atent selectionate, din ultimele colectii Villeroy & Boch. 
Balconul este placat cu lemn si deck, marginit cu balustrade de sticla si parasolare din impletitura ceramica, marca Natucer Ivy. 

Detalii contact: Strada Amiral Horia Măcelariu 24,  Sector 1, București
Mobil: 0723 119 119
Email: normtower@centinium.ro