Ofertă de muncă! Îţi plăteşte chiria şi îţi oferă salariu de 1.000 de euro!

Firma Carpro, broker de închirieri auto, recrutează agenţi de vânzări. 

Conform anunțului de recrutare, la încadrare în prima lună (luna de training), salariul de bază va fi minim pe economie, iar apoi va evolua în funcţie de aptitudini, fiind un job pe vânzări. În mod tipic, în această nişă, după circa doi ani de experienţă, salariul ajunge să depăşească 1.000 euro net.

CITEȘTE ȘI ... Piteșteni: S-a modificat programul Serviciului de Evidență a Persoanelor!

La salariu se adaugă, pentru candidaţii care nu au în buletin ca domiciliu municipiul Bucureşti, 75% din costul cazării - suportăm până la 900 de lei pe lună, la care se adaugă decontarea transportului, specifică angajatorii în anunţul de recrutare.

”Acest job presupune exclusiv muncă de birou. Candidatul ideal are cunoştinţe de operare PC (MS Office, internet), abilităţi de vânzări şi dorinţa sinceră de a ajuta clienţii. Clienţii sună şi plasează comenzi, iar agentul ghidează, ajută şi consiliază clientul în procesul de rezervare, răspunzând la întrebările acestuia cu privire la preţuri, condiţii" - arată anunțul de angajare.


Detaliile locului de munca:

Program - 8 ore pe zi, 40 ore pe saptamana. Programul este Tura 2, intervalul orar 16.00-24.00 sau 15.00-23.00
Decontam transportul.

Locatii - Cautam un agent de vanzari pentru biroul din Otopeni (Aeroport Henri Coanda) si un al doilea agent de vanzari pentru biroul din Pitesti.

Descrierea jobului

Compania noastra recruteaza agenti de vanzari. Persoana urmeaza sa asigure si intretina bune relatii de colaborare cu clientii, raspunzand la comenzile de pe site, online prin email si telefon, cu calm si caldura. Tonul placut, capacitatea de a rezolva probleme, de a asculta activ si de a pune intrebari, sunt valori extrem de importante.


Aplică AICI!