Ofertă de muncă din Irlanda:  Salarii de 1.800 euro pentru tranşatori

Aşa cum ne-am obişnuit deja de câţiva ani, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a început să le ofere argeşenilor pe lângă joburi locale şi locuri de muncă în străinătate. Acest lucru este posibil datorită departamentului Eures care aproape săptămânal are noi oferte de muncă pentru cei care vor să lucreze în afara graniţelor ţării.

Cea mai atractivă ofertă cu care îi întâmpină instituţia pe argeşeni în această perioadă vine din Irlanda, acolo unde firma Dawn Meats din Waterford are nevoie de 50 de angajaţi în industria prelucrării cărnii, mai exact tranşatori. Candidaţii trebuie să ştie că se va lucra în toate sectoarele fabricii într-un mediu rece şi la un nivel ridicat al standardelor de sănătate şi siguranţă. Cei experimentaţi pleacă din start cu un avantaj, dar vechimea nu este obligatorie, însă se cere limba engleză la nivel de începător.

Angajatorul oferă un salariu cuprins între 1.613 şi 1.833 de euro lunar, dar şi sprijin în vederea găsirii cazării. Pentru cei 50 de tranşatori, societatea irlandeză mai oferă şi un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată de 39 de ore pe săptămână. 

Sursa:saptamanalul ancheta