Șofer arestat! Fără permis și cu tupeu!

UPDATE, ora 16:30

Bărbatul a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut astăzi după ce la miezul nopții a fost prins conducând fără permis. S-a întâmplat pe raza localității Vlădești. Câmpulungeanul nu s-a oprit aici. Mai exact, șoferul a mințit comunicând datele de stare civilă ale unei alte persoane.

CITEȘTE ȘI ... Bărbat dispărut! Dacă îl vedeți, sunați la 112!


În acest caz, oamenii legii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și fals în declarații, iar cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Mâine, șoferul va fi prezentat în fața procurorilor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Recomandările polițiștilor argeșeni!

Poliţiştii vă recomandă să respectaţi toate regulile de circulaţia și să adoptaţi permanent o conduită preventivă în conducerea oricărui autovehicul.
Totodată, adaptaţi viteza la condiţiile mereo şi la cele de drum şi nu uitaţi că prin încălcarea regulilor de circulaţie puteți pune în pericol nu doar propria persoană, ci și pasagerii autovehiculului cu care vă deplasați, precum și pe ceilalți participanți la trafic.