(Video) Șofer fără permis - a intrat pe contrasens. O femeie, la spital!

Update, 25 august, ora 10:00

Inconștiență crasă pentru șofer din Mehedinți care a plecat să facă sute de kilometri având permisul suspendat. În Argeș a intrat pe contrasens, a lovit frontal alta masină și a băgat o femeie în spital. 

A fost nevoie de intervenția descarcerării pentru a o scoate pe femeie din mașină. Soferița avea contuzii toracice și traumatism cranio-cerebral și a fost dusa la spital. 

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul are permisul de conducere reținut pentru încălcarea regimului legal de viteză. Șoferului din Mehedinți i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

Mădălina Epure, purtător de cuvânt Poliția Argeș a declarat următoarele:

 

 

 

Accident rutier, în această seară, pe drumul dintre Slatina și Pitești. Un bărbat de 35 de ani din Strehaia, județul Mehedinți,  nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed ajungând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 50 de ani, din Bradu.

Șoferița a fost rănită și transportată la o unitate medicală, cu diagnosticul preliminar de contuzii toracice și traumatism cranio-cerebral.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul are permisul de conducere reținut pentru încălcarea regimului legal de viteză.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.