Șofer din Argeș amendat și lăsat și fără permis de conducere! A depăşit o coloană de maşini la semafor şi a trecut pe roşu!


Un şofer din judeţ Argeş a fost amendat cu 580 de lei şi a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile pentru că a depăşit o coloană de maşini la un semafor şi a trecut pe culoarea roşie. Poliţiştii au aflat de acest caz după ce un alt şofer, care a filmat scena cu o cameră de bord, a postat imaginile pe internet.

După ce imaginile au apărut pe internet, sâmbătă seară, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au făcut verificări.

„S-a stabilit că evenimentul a avut loc pe strada Vasile Pârvan din municipiul Piteşti, în după-amiaza zilei de 13 martie. Poliţiştii au identificat conducătorul auto, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Suseni, care a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 580 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, pentru 30 de zile”, a transmis luni Poliţia judeţeană Argeş. 

Poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie.

„Conducătorilor auto le reamintim că timpul este preţios pentru toată lumea”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Argeş.